SA følger kampen direkte, og kommer med fortløpende oppdateringer fra matchen. Pucken droppes 16:00.

60.00 Kampslutt

Sparta tar med seg en 1 - 5 seier i det fløyta blåser av kampen i Jordal Amfi.

59.59

Vålerengas Bengtsson med skudd på mål i siste sekund, men Bence Balizs står som et fjell.

59.30 Utvisning Sparta

Spartas Tim Daly får to minutter for tripping.

58.30

Spartas Kristian Jakobsson setter seg i spillerboksen etter å ha fått en puck rett i kroppen fra Vålerengas Martin Røymark.

57.47

Halmrast med mulig mål, men scoringen blir ikke godkjent da pucken sparkes i mål uten å gå innom en kølle på veien inn i nettet.

56.30

Det er under fire minutter igjen av siste periode, og stillingen er 1 - 5. Sparta har 29 skudd på mål, mot hjemmelagets 28 skudd på mål.

56.21

Sterk sjanse fra Trym Østby, men Vålerangas Breivold i buret hindrer nok en scoring for Sparta.

54.40

Vålerengas Martin Røymark alene mot keeper, men bommer på pucken og glipper på sjansen.

53.15

Jonathan Hermansson alene mot keeper, men Beivold legger pucken i blokkering.

51.02

Sparta med mesterlig boxplay. Sparta er nå fulltallige.

49.02 Utvisning Sparta

Jesper Lilleberg får to minutter for å skyte pucken ut av spill.

47.43 MÅL – Vålerenga – Sparta 1 - 5

Sparta legger seg litt på laurbærbladet, og Vålerengas Alex Dostie får redusert ledelsen til 1 - 5.

45.06

Vålerengas Alex Dostie forsøker å lure pucken i mål, men Spartas Bence Balizs er årvåken.

43.41 MÅL – Vålerenga – Sparta 0 - 5

Spartas Martin Grõnberg øker Spartas ledelse ytterligere til 0-5 i Jordal Amfi. Assistert av Henrik Knold og Håvard Salsten.

43.00

I siste periodes første minutter befinner pucken seg hovedsaklig i Vålerengas halvdel.

40.35

Henrik Knold alene mot keeper, men får ikke satt den i kassa.

40.00 Periodestart

40.00 Periodeslutt

Andre periode er over, og også denne perioden kan Sparta ta med seg to nye mål inn i garderoben. Sparta har 20 skudd på mål, mot hjemmelagets 19 skudd på mål.

39.00

Det gjenstår ett minutt av andre periode.

36.40

Vålerengas Mika Partanen prøver seg med skudd rett på mål, men Balizs er i tidenes form, og redder med hele kroppen.

36.00

Nok en kjempesjanse fra Vålerengas Bengtsson, men Balizs redder og får lagt pucken rett i blokkering.

35.00

Det er fem minutter igjen av andre periode, og Sparta har økt ledelse til 0 -4. Sarpingene har 19 skudd på mål, mot hjemmelagets 14 skudd på mål.

34.52 Utvisning

Spartas Tim Daly får to minutter for hooking.

32.38 MÅL – Vålerenga – Sparta 0 - 4

Kristian Jakobsson sørger for å øke ledelsen ytterligere, denne gang under powerplay. Assistert av Marcus Fagerudd og Nikals Roest.

32.30 Utvisning Vålerenga

Vålerengas Andrew Nielsen får to minutter for Cross-Checking.

31.27 MÅL – Vålerenga – Sparta 0 - 3

Gjestene fra Sarpsborg øker ledelse nok en gang, denne gang er det Jonathan Hermansson som setter pucken i nettet.

30.00

Vi er halvveis i andre periode og sjansene fortsetter å renne inn. Sparta har 16 skudd på mål mot Vålerengas 13 skudd på mål. Stillingen forblir 0-2 til gjestene fra Sarpsborg.

29.04

Skudd rett på mål fra Vålerengas Thomas Olsen, men Balizs redder nok en gang.

27.39

Kjempesjanse fra Håvard Salsten, men pucken smyger seg på utsiden av nettet til Vålerenga.

25.00

Fem minutter er passert av andre periode og Sparta har fortsatt en solid 0-2 ledelse. Sparta har 14 skudd på mål, mot hjemmelagets 12 skudd på mål.

23.00

Store deler av andre periodes første minutter befinner seg i Spartas halvdel.

21.28

Vålerengas Martin Røymark med skudd på mål, men den går rett i snappen på Balisz.

20.00 Peiodestart

Pucken droppes nok en gang, og andre periode er i gang.

20.00 Periodeslutt

Første periode er over og Sparta tar med seg en 0-2 ledelse inn i garderoben. Sarpingene har 11 skudd på mål, mot hjemmelagets 8 skudd på mål.

Nok en sjanse fra Vålerenga, denne ganger fra Christopher Bengtsson under ett minutt igjen av første periode. Denne går rett i loffen på Balizs.

15.39 MÅL – Vålerenga – Sparta 0 - 2

Spartas Jakobsson øker ledelsen ytterligere til 0-2, assister av Lundberg og Roest.

15.00

Fem minutter

Det gjenstår fem minutter av første periode og Sparta har klart å beholde sin 0-1 ledelse over hjemmelaget i hovedstaden. Sarpingene har 9 skudd på mål, mot hjemmelagets 6 skudd på mål

12.05

Vålerengas Daniel Bøen Rokseth knekker kølla i et skudd mot mål, men får ikke pucken i nettet.

10.00

Halvveis i første periode har Sparta snudd momentumet til sin favør, og har tatt ledelsen i både antall mål og skudd (5-6 i skudd, og 0-1 i mål).

Stor sjanse for Vålerenga nok en gang, men Balizs viser seg å være i topform.

05.56 MÅL – Vålerenga – Sparta 0 - 1

Spartas TIm Daly setter pucken i nettet, og sikrer Sparta en 0-1 ledelse.

Fem minutter av første periode er passert, og stillignen er foreløpig 0-0. Vålerenga leder med 2 skudd på mål, mot Spartas 0 skudd på mål.

04.37 – Utvisning Vålerenga

Vålerengas spiller 91, Rosdahl, får 2 minutter for holding.

01.04 – Stor mulighet for Vålerenga, men Balizs redder. Vålerenga får med det kampens første skudd på mål.