Читати українською

De inviterte gjestene nøt energien til elevene som utførte ulike turntriks. Leder i klubben, Veronika Larsen, forteller at alle lagene har forberedt seg i cirka seks uker. I år ble dansen for deltakerne på konserten utført av en trener fra Ukraina - Nataliya Moro. Hun flyttet til Norge som følge av krigen i Ukraina. Etter en tid fikk Natalia praksisplass hos Nedre Glomma Turn. Nå jobber kvinnen offisielt og fortsetter å gjøre det hun elsker. Hun innrømmer at laget til idrettsklubben tok varmt og gjestfritt imot henne.

– Nedre Glomma Turn er en stor og hyggelig familie. Det er en stor ære for meg å sette opp en dans for barn i år. Jeg er takknemlig for hele teamet for deres støtte og vennlige atmosfære i laget, sier Nataliya.

Les også om historien til treneren fra Ukraina her.

Lørdag og søndag 9. og 10. desember besøkte foreldre og barn Activ Center. Alle kunne kjøpe hjemmelagde godsaker og varm drikke. Foreldre til unge idrettsutøvere tok initiativet til å arrangere julemessen. I pausene mellom konsertprogrammet var det anledning til å nyte godteri og mat for enhver smak.

Nyttårsstemningen hersket i salen. Det musikalske akkompagnementet skapte en spesiell stemning for alle fremmøtte. Elever fra de yngste til de eldste viste sine turnprestasjoner. Nedre Glomma Turn skaper ideelle forhold for opplæring under veiledning av flinke fagfolk. Trenere tar seg av hver elev i en stor idrettsfamilie. En individuell tilnærming, omsorg og støtte er grunnlaget for daglig trening. Dette er ikke bare en idrettsklubb, men et sted hvor barn kan kommunisere med jevnaldrende og føle seg fri.

– Vi ønsker å gjøre senteret vårt bedre og bedre. Et av målene for 2024 er å forbedre kunnskapen til våre trenere. Derfor ønsker vi å lage et opplæringsprogram for ansatte som skal hjelpe i utviklingen av Nedre Glomma Turn, forteller Lasse Hauser, hovedtrener i Nedre Glomma Turn.

Slike arrangementer forener laget og trener disiplin hos unge gymnaster. Vennlig atmosfære skaper en spesiell stemning. Etter den rapporterte konserten på Activ Center vil du definitivt komme tilbake!