– Han var et forbilde for de andre spillerne og viste dem hva som må til for å lykkes med idretten sin. I tillegg viste han i ord og med handling hva det vil si å være en ekte lagkamerat. At han er borte allerede er rett og slett ubegripelig, sier Jobs.

I podden denne uka møter du også Martin Røymark som kom til Sparta samtidig som Göran Hermansson foran 2005/2006-sesongen. Også hos Røymark satte «Herminator» store spor etter seg.

– Tankene mine går først og fremst til Görans nære familie. Göran var ekstremt omsorgsfull og var en stor trygghet for meg som kom til klubben som en usikker og udisiplinert 18-åring. Måten han tok meg under sine vinger savner sidestykke og jeg kommer aldri til å glemme den fine personen han var, sier Røymark som nå er kaptein for Vålerenga.

– Denne podden er den desidert tyngste vi har spilt inn. At Göran er borte er bare usigelig trist og fullstendig ubegripelig, sier Rino Løkkeberg. Som kommentator på lokalradioen ble han raskt kjent med den sympatiske lille kjempen.

– Göran var hel ved og behandlet alle rundt seg godt. Han var rett og slett et godt menneske, sier Løkkeberg.