Читати українською.

Når han er utenfor landet, prøver Dmytro å trekke oppmerksomhet til situasjonen i Ukraina. Nå er han i Norge, byen Bergen. Dmytro holder kontakten med ukrainsk kultur og snakker på ulike arrangementer til støtte for Ukraina. Musikk er et viktig middel til forening og støtte i vanskelige tider. Dmytro viser hvordan du kan bruke talentet ditt, ikke bare for kreativitet, men også for støtte og medfølelse i en vanskelig periode.

Jeg føler at jeg støttet Ukraina

– Jeg føler at jeg på denne måten støtter Ukraina – sier Dmytro og og legger til:

– Med musikk kan jeg nå ikke bare ukrainere, men også utenlandske lyttere. Alle gjør alt de kan for landet sitt. Målet mitt er ikke bare å lage musikk, men også å inspirere folk til å handle. Vi kan gjøre verden til et bedre sted ved å rett og slett gi en del av oss selv for å støtte de som trenger det, sier musikeren.

"Yellow Blue"

«Yellow Blue» er signaturlåten til Dmytro Kopylovs arbeid. Han har gjentatte ganger opptrådt på ulike veldedighetskonserter og stevner. Det er gjennom den at forfatteren fremhever sin kjærlighet til moderlandet. «Yellow Blue» er en griipende låt, spesielt fordi Dmytro Kopylov synger den sammen med datteren Daniela.

– Jeg tror det hjelper datteren min til å tilpasse seg. Vi bruker mye tid på det vi elsker. Jeg kan se hvordan hun liker det, hun er veldig kreativ , sier Dmytro.

– Jeg er glad for at Daniela føler seg trygg her og samtidig gir et stort bidrag til å støtte Ukraina, innrømmer han.

En kort biografi

Dmytro Kopylov (39)

Musiker, idrettsutøver, lydtekniker.

Han ble født i byen Luhansk, Ukraina. I 2010 flyttet han til Kiev. Han jobbet som lydtekniker på de største TV-kanalene i Ukraina. 23. november 2023 flyttet han sammen med kona Valentina (29) og datteren Daniela (8) til Norge. Det var flere grunner til å flytte til Norge.

Det viktigste formålet med flyttingen var imidlertid å sørge for medisinsk av kona. For øyeblikket bor familien Kopyl i Bergen og venter på å flytte til Oslo.

I fremtiden planlegger Dmytro å fortsette sin kreative aktivitet og delta i ulike arrangementer og veldedighetskonserter.

Hver nye sang av Dmytro Kopylov er bevis på hans lojalitet til landet og ønsket om å hjelpe. Arbeidet hans blir en stemme for håp og støtte for Ukraina, selv når han er langt fra hjemmet sitt.

Veldedige musikkkonserter er ikke bare en måte å samle inn penger på, men også en mulighet for folk til å komme sammen. De kan uttrykke sin støtte og vise solidaritet med de som trenger det. Gi musikere muligheten til å bruke talentet sitt til positiv endring i verden. De hjelper samfunnet til å føle at alle kan bidra til å forbedre livene til andre mennesker.