SA følger kampen, og kommer med fortløpende oppdateringer.

Sparta tar sin tredje strake seier med 3 - 1 mot Ringerike Panthers.

Ringerike spiller 17 S. Ryen To minutter for delay of game.

Ringerike er fulltallige.

54:45 – Utvisning.

Ringerikes spiller 6 J. Haughom To minutter for slashing.

53: 12 – Mål!

Sparta spiller 82, J. Meisingset sørger for å øke Spartas ledelse til 3 - 1. Assistert av 18 M. Fagerudd og 10 T. Østby.

51:13 – Mål!

Ringerikes spiller 52 D. Ryttar reduserer spartas ledelse til 2 - 1. Assistert av spiller 47, L. Rimjans.

48:49

Sparta er fulltallige.

47:00

Til tross for boxplay, får Sparta to hyppige sjanser, først fra spiller 20, M. Nilsen, og deretter fra spiller 18, M. Fagerudd. Begge sjanser går til spille.

46:49 – Utvisning.

Sparta spiller 10. T. Østby To minutter for tripping.

45:00

Fem minutter av tredje periode er passert, og stillingen består 2 - 0 til Sparta. Hjemmelaget har 34 skudd på mål, mot bortelagets 25 skudd på mål.

43:29

Vantet er festet igjen, og spillet fortsetter.

Stopp i spillet da vantet til bortelagets spillerboks har løsnet.

Periodestart

Dommeren har blåst av, og tredje periode er i gang.

40:00 – Periodeslutt

Andre periode er over, og Sparta leder 2 - 0. Sarpingene har 33 skudd på mål, mot bortelagets 23 skudd på mål.

39:01 – Mål!

Med et drøyt minutt igjen av andre periode, øker Sparta spiller 79. L. Lundberg ledelsen med sitt andre mål. Assistert av 33. J. Lilleberg og 11 H. Jakobsson (2 - 0).

37:27

Ringerike med sjanse på mål, som ender med en blokkering fra Spartas keeper Balizs.

35:00

Det er fem minutter igjen av andre periode, og Sparta leder 1 - 0. Hjemmelaget har også fortsatt dobbelt så mange skudd på mål som bortelaget, med 30 mot 15.

30:18 – Utvisning.

Ringerike spiller 7. J. Tammela To minutter for tripping

30:09 – Mål!

Sparta spiller 79. L. Lundberg scorer kort tid etter at Ringerike blir fulltallige, assistert av 11 H. Jakobsson. (1 - 0).

28:05 – Utvisning.

Ringerike spiller 20. S. Åkesson To minutter for tripping.

25:00

Fem minutter er passert, og knivingen fortsetter. Stillingen forblir 0 - 0, og hjemmelaget i blått har 20 skudd på mål, mot bortelagets 10 skudd.

Pucken er sluppet, og andre periode er i gang.

20:00 – Periodeslutt.

Første periode er over, og stillingen står 0 - 0. Sparta har 16 skudd på mål, og Ringerike Panthers har 7 skudd på mål.

16:41 Utvisning.

Ringerike spiller 48. C. Leiter To minutter for hooking.

15:00

Fem minutter gjenstår av første periode. Sparta har 14 skudd på mål, mot bortelagets 6 skudd på mål.

12:01

11:00

Sparta benytter seg godt av powerplay til å føre et aggressivt spill mot slottet til Ringerike.

10:01 – Utvisning.

Ringerike spiller 58. H. Engh To minutter for slashing.

10:00

Etter ti minutter holder stillingen seg fortsatt 0 - 0. Hjemmelaget har 7 skudd på mål, og bortelaget har 5.

07:55

Håvard Salsten med sjanse på mål etter pasning fra Daly, men bommer.

05:00

Fem minutter er passert og stillingen er fortsatt 0 - 0. Sparta har 5 skudd på mål, mot Ringerikes 3.

Kampstart

Dommeren har sluppet pucken, og Spartas tredje kamp i eliteserien er i gang.

Sparta stiller med følgende rekker:

1. femmer spiller Ponomarenko, Daly, Lundberg, H. Salsten, Grönberg, med Balizs i mål.

2. femmer består av Fagerudd, Meisingset, Hermansson, Jakobsson og Roest.

3. femmer stiller med Hansen, Lilleberg, Knold, Halmrast og V. Salsten.