Читати українською

I kinesisk kultur symboliserer dragen imperialistisk makt og rikdom. Den elsker alt som er luksuriøst, eksklusivt og lystbetont. I år har det vært kaninens år og det er delikate og lyse nyanser som gjelder, i motsetning til dragen som foretrekker rikere og saftige farger.

Det er smaragdgrønn som er fargen for 2024. Juletreet kan dekoreres med grønne kuler, girlandere og leker. Et viktig element i 2024 er tre, så du kan gjerne bruke ulike tredekorasjoner.

Pynt med symboler på rikdom

Det er hensiktsmessig å dekorere juletreet med symboler på rikdom og velstand – røde konvolutter med penger, gullmynter og andre symboler fra kinesisk kultur.

I året for den grønne dragen bør du bruke grønt og dets varianter: malakitt, jade, kaki, oliven, etc.

Dragens hovedfarger anses tradisjonelt å være gull og rødt, samt mettede toner. Kombinasjonen av røde og gullfarger er en ekte trend denne sesongen.

Nyanser av grønt ser best ut på et hvitt eller sølv juletre, noe som gir innredningen enda mer sjarm. Gylne farger vil ikke bare appellere til dragen, men kan også tiltrekke økonomisk velvære.

Send oss bilder!

Oransje farger vil også være et godt valg i 2024. Denne lyse fargen er assosiert med solen, livsgleden og de tradisjonelle nyttårsmandarinene, som garantert vil appellere til dragen.

Lilla toner vil gi juletreet mystikk og mystikk. Lilla og magenta har alltid vært ansett som kongelige farger, så et juletre dekorert med dem vil definitivt tiltrekke seg dragens oppmerksomhet.

Send bilder av ditt juletre til oss, så publiserer vi de beste!