Det blir nesten helligbrøde å snakke om skuffelser etter en god kamp mellom to gode fotballag. Hva er jeg skuffet over? Jo, antall tomme seter, og at ikke en Henrik Meister «on fire» fikk kapitalsert sitt herlige spill og innsats med et mål. Vi får håpe han opplever en ketchupeffekt uten like i kampene fremover.

Trillet ball

LSK hadde i førsteomgang mye ball de første og siste 5 minuttene. Mellom der trillet 08 ball på en måte som var til å kjenne igjen. Korte og lange pasninger i skjønn forening ispedd trekanter og tekniske finesser.

Vi er aggressive så det holder og tråkker til i nærkampene. Synd at vi virker direkte ufarlige i dag på offensive cornere og ettertrykket. Annen omgang ble litt mer variert når det gjaldt ballinnehav. Men Sondre Ørjasæters vandring inn på banen og pasningen til Eirik Wichne, samt sistnevntes kvalitetsavslutning var skjær klasse.

Sher var enorm

Aimar Sher var helt enorm denne søndagskvelden og ble fortjent kåret til dagens SArpsborg 08-spiller. Eirik Wichne, Henrik Meister og Franklin Tebo var ikke helt borte de heller. I det hele tatt sto hele laget frem på en helt annen måte enn for fjorten dager siden. Hyggelig at gamlekara Stefan Johansen og Jo Inge Berget var på banen igjen tilsynelatende uten skavanker. Ja, Stefan virket pigg og mye mer løpssterk enn han har sett ut som etter at han kom til oss. Over 90 + 7 minutter var det en fortjent og etterlengtet seier. Stor kudus til gjengen på supportertribunen.

Cupens 4. runde går mot vår onde nemesis i den turneringen, Molde, selvfølgelig på Røkkeløkka. Det får bli som det blir, men en 1-0-seier i det 94. minutt tas i mot med takk. Så kommer en viktig og antagelig vrien bortekamp mor eliteseriens mest undervurderte lag., Sandefjord De slo Molde 3-1 i dag og jeg trenger vel ikke minne om fjorårets fiaskokamp, så her er bare å steppe opp fra fløyta går i hvalfangerbyen.

Etter kampen måtte vi vente på å gå til bilen på ordre fra politiet. Dette til de gulkledde hordene hadde fylt opp bussene. Jeg tenkte at fotball vekker følelser, men den fugleflokken må bestå av særs mange rovfugl.

Les også

Nå Sher det stadig mer rundt Aimar!