– Denne kampen representerer et bunnivå for Stefan Billborns tid her i Sarpsborg.

– Om jeg legger skylda på Billborn, ja. Han surret med noe som fungerte i vinter. Dette kan dem skylde seg selv for. Det er ingen som har klart å spille på seg noe selvtillit etter treningsleiren i Marbella. Da startet eksperimenteringen. Så dette er rett og slett trenernes skyld, sier en krystallklar Bjørn Inge Bingen.

Som i sitt resultattips foran søndagens bortekamp i Tromsø, har et resultat med Billborn som trener og et annet med en ny trener på plass.

– Det må avholdes noen møter på Sarpsborg stadion allerede i kveld, sier han når SA-podden spilles inn etter 0-2-kampn mot KFUM søndag.

Kan «ta en Vålerenga»

De andre faste podkast-deltakerne, Øistein Veberg og Svend Rene Nygaard, er ikke på linje med «Bingen» Nilsen når det gjelder Stefan Billborns posisjon.

– Jeg vil gi ham mer tid, sier Nygaard.

Men alle tre er enig i at det er mye å være bekymret for etter ett poeng på fire kamper og to hjemmekamper uten scoringer.

– I tidligere dårlige perioder under Billborn, har vi sett bak resultatet og funnet mye positivt. Etter KFUM-kampen var det ingenting å finne, slår Veberg fast.

Svend Rene Nygaard bruker begrepet «ryggen mot veggen» om det Sarpsborg 08 nå står foran.

– Slik det ser ut nå, kan vi fort gjøre som Vålerenga gjorde i fjor og rykke ned, er Svend Rene Nygaards klare mening.